A.M.R. 3 etape

Divizionara a treia, Rapid Suceava mai are 3 meciuri până la finalul actualei ediţii de campionat. În primul dintre acestea, “alb-vişiniii” întâlnesc vineri în deplasare Dunărea II Galaţi.

Rapid Suceava are şansa ca la sfârşitul acestei săptămâni să obţină primele puncte din deplasare după jumătate de an, perioadă în care a înregistrat eşecuri pe linie. Jucătorii lui Bogdan Tudoreanu pornesc ca favoriţi, gazdele de vineri ocupând abia locul 15 în clasamentul seriei. Singurul incovenient pentru suceveni îl reprezintă deplasarea până la Galaţi, delegaţia Rapidului plecând, ca de obicei, în dimineaţa jocului. În meciul cu Dunărea II antrenorul Bogdan Tudoreanu nu îl va putea folosi pe Paul Bosancu. Acesta a primit 3 etape de suspendare după cartonaşul roşu primit pe finalul partidei cu Willy Bacău. În tur Rapidul a câştigat pe Areni cu scorul de 1-0, prin golul reuşit de juniorul Alex Moldovan.

Partida dintre Dunărea II Galaţi şi Rapid Suceava va avea loc vineri de la ora 18:00 şi va fi condusă la centru de Florentin Gunciu din Popeşti Leordeni.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *