Amintirile lui Bibirig

Victoria la 11 goluri obţinută la Suceava nu a avut darul de a-l linişti pe Leonard Bibirig în perspectiva meciului retur. Tehnicianul Universităţii şi-a adus aminte de o deplasare în Serbia, din vremea când juca la Fibrex Săvineşti.

Leonard Bibirig consideră ca Universitatea poate rata calificarea în sferturile Challenge Cup dacă jucătorii nu vor trata cu seriozitate partida din Bjelovar. Antrenorul echipei locale de handbal a rememorat o experienţă trăită ca jucător în sezonul 2002/2003 al Ligii Campionilor.

“Am trăit o experienţă, ca şi jucător, la Partizan Belgrad cu echipa Fibrex. După ce am câştigat aici la 9 goluri, acolo era cât pe ce să pierdem calificarea. Am pierdut tot la 9 goluri şi avantajul unui gol mai mult marcat în deplasare ne-a adus calificarea. Atunci eram nucleul de bază al Echipei Naţionale. Publicul de acolo face o atmosferă fierbinte, iar jucătorii sunt foarte motivaţi. Să nu uităm ca cei din spaţiul ex-iugoslav luptă până la ultima picătură”, a avertizat antrenorul Universităţii.

Cel mai bun marcator al Universităţii în prima manşă a confruntării cu croaţii, Răzvan Gavriloaia, se aşteaptă la o atmosferă încinsă la Bjelovar.

“Noi am văzut meciul lor din turul precedent al Cupei Challenge, disputat acasă cu o echipă din Polonia. Au jucat altceva şi au avut un arbitraj nemaipomenit de bun pentru ei. Deşi erau aproape să piardă meciul, publicul continuă să cânte şi să îi încurajeze. Va fi foarte greu, dar eu chiar cred că vom câştiga meciul de acolo”, a spus Răzvan Gavriloaia.

Din fericire, antrenorul Leonard Bibirig nu se confruntă cu indisponibilităţi după meciul cu Potaissa Turda. În ceea ce îl priveşte pe Mihuţ Pancu, extrema dreaptă a Universităţii ar putea fi recuperat după data de 24 februarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amintirile lui Bibirig"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*