Amical | Zimbru Siret – Foresta Suceava: 1-7

Foresta a aratat pofta de gol in cel de-al doilea amical din aceasta iarna, formatia antrenata de Petre Grigoras reusind sa se impuna clar, cu scorul de 7-1, in meciul disputat miercuri pe terenul divizionarei a patra Zimbru Siret. Burghele (foto) a dat tonul recitalului cu un gol in debutul meciului, iar pana la pauza “galben-verzii” au mai punctat de alte trei ori prin Druga, Stanescu si Cerlinca, pentru ca gazdele sa reduca din diferenta pe finalul primei reprize prin Vatamaniuc. In partea secunda, Foresta a mai inscris inca trei goluri prin nou-venitul Flatie, Cainari si Rigoni.

Cu aceasta ocazie, Grigoras i-a vazut pentru prima oara la lucru pe juniorul Sebastian Lupu (19 ani) si pe mijlocasul african Diallo Flatie (20 de ani), ultimul debutand cu gol in tricoul Forestei.

Foresta: Mociu – Sumanariu, Mateciuc, Celeadnic, Druga – Stanescu, Rigoni – Cerlinca, Cainari, Burghele – Martin. Au mai intrat: Carbune, Bilba – Lupu, Flatie, Mandiuc, Balint si Ciotu. “Galben-verzii” nu au mizat pe Marin si Pipos, accidentati, si pe internationalul de juniori Nechita, invoit.

In urmatorul amical, Foresta va evolua vineri, de la ora 13.00, pe terenul juniorilor de la LPS Suceava, urmand ca luni sa se imbarce in autocar cu destinatia Campulung, unde va fi cantonata timp de zece zile.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Zimbru Siret – Foresta Suceava: 1-7"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*