Şomuz – Sporting: 0-2

Sporting Suceava a debutat cu o victorie in meciurile de verificare programate in aceasta vara. Echipa antrenata de Mihai Gurita s-a impus sambata dupa-amiaza, cu scorul de 2-0, in fata divizionarei a patra Somuz Falticeni, intr-un meci desfasurat pe stadionul Tineretului, cu ocazia Zilelor Municipiului Falticeni.

“Alb-verzii” si-au asigurat succesul prin golurile marcate de Gugeanu si Cutas.

Sporting Suceava a evoluat in urmatoarea formula de joc: Afloarei – Antonesei, Vitu, Caeriu, Netbai, Gheorghiciuc, Gugeanu, Vornicu, Bejenaru, C. Alexandru, Bilt. Pe parcurs au mai intrat: Visinari, Moldovan, Nechitoaia, Tibichi, Bagu, Cutas si Rusti.

Pana la primul meci din Cupa Romaniei, programat pe 31 iulie, “alb-verzii” intentioneaza sa mai dispute doua jocuri de verificare. Primul dintre aceasta va avea mieruri, in deplasare, contra celor de la Zimbrul Siret, iar cel de-al doilea sambata, tot in deplasare, la Roma, contra divizionarei a patra Viitorul Botosani.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Şomuz – Sporting: 0-2"

  1. Despre care „Rusti” este vorba ?

  2. C.alexandru a ramas?multumesc

  3. Sporting Suceava a evoluat in urmatoarea formula de joc: Afloarei – Antonesei, Vitu, Caeriu, Netbai, Gheorghiciuc, Gugeanu, Vornicu, Bejenaru, C. Alexandru, Bilt. Pe parcurs au mai intrat: Visinari, Moldovan, Nechitoaia, Tibichi, Bagu si Rusti.

    Dar Cutas? n-a intrat si a dat gol?:))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*