Amical | Siretul Dolhasca – Foresta: 1-4

Foresta a inceput o victorie seria meciurilor amicale din aceasta vara. In primul joc-test de la startul pregatirilor, echipa antrenata de Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita s-a impus sambata, pe terenul divizionarei a patra Siretul Dolhasca, cu scorul de 4-1. “Galben-verzii” si-au asigurat victoria prin golurile marcate de Paul Mateciuc si nou-venitii Ionut Artenie, Claudiu Aioanei (penalty) si Vlad Scanteie. De partea cealalta, reusita de onoare a formatiei gazda a venit dintr-un penalty transformat de Constantin Ferariu.

Foresta a inceput in urmatoarea formula de joc: G. Niga – Onofras, Mateciuc, Ciutac, Ghimp – Capatana, Gulei, Aioanei, Scanteie – Artenie, Grumezescu. Intrati pe parcursul meciului  de sambata, englezii Damai Miracle Tampubolon si Zefanya John Tampubolon au fost pusi pe liber de suceveni.

Asteapta cinci jucatori noi la antrenamentul de luni

Luni sunt asteptati sa se alature lotului alti cinci jucatori, este vorba portarul Robert Priseceanu (CSM Slatina), fundasii Razvan Dulap (Soimii Lipova) si Razvan Tacutanu (Stiinta Miroslava), mijlocasul Alexandru Stancoschi (fost la FCM Dorohoi) si atacantul Razvan Gorovei (ASU Politehnica Timisoara).

In urmatorul meci de pregatire, “galben-verzii” vor evolua joi pe terenul divizionarei secunde Aerostar Bacau, dupa care vor intra in semicantonament.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Amical | Siretul Dolhasca – Foresta: 1-4"

  1. Succes!Hai Foresta!!!

  2. BAT PARIU CU ORICINE CA NU PROMOVAM ANUL ASTA !!! FUNDASUL CENTRAL CIUTAC E RUDA CU PRESEDINTELE ?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*