Amical | SC Bacău – Rapid Suceava: 2-2

Rapid CFR Suceava a incheiat la egalitate, scor 2-2 (1-2), meciul amical disputat sambata, pe stadionul Letea, in compania colegei de seriei SC Bacau.

Aflata la ultimul test inainte de startul Ligii a II-a, formatia lui Bogdan Tudoreanu a deschis scorul in minutul 10, cand Enciu a inscris din marginea careului dupa o pasa venita de la Jitariuc. Bacauanii au intors insa scorul pana la pauza, prin doua goluri venite in urma a tot atatea erori a defensivei „ceferistilor”. Egalarea a venit in repriza secunda, cand Onciu a stabilit scorul final la 2-2 cu o executie superba dintr-o lovitura libera de la 30 de metri.

Rapid CFR Suceava: Hantascu – Balan, Ferariu, Ciobanu, Semeghin – Vrabie, Onciu, Sfrijan, Jitariuc – Aeroaiei, Enciu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Pascal, Strugariu, Tautianu, Sumanariu, Golofca si Edy Sandu.

De saptamana viitoare, „ceferistii” vor evolua pe puncte, urmand sa se deplaseze sambata, in prima etapa a Ligii a II-a, in fieful Daciei Unirea Braila.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Amical | SC Bacău – Rapid Suceava: 2-2"

  1. Aduceti un fundas central ! Velescu e accidentat ! Si nu are cine ca sa joace in locul lui!

  2. Au plecat plecanciuc si soare doi fundaşi buni şi a venit ca fundas central numai ciobanu! Ted daca se accidenteaza si cioabanu sau e suspendat cu cine joci ca fundaş central? ? De ce nu mai aduceti un fundas central ca sa fim acoperiti? ?!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*