Amical| SC Bacău – Foresta Suceava: 4-1

amical Bacau Rapid

Foresta Suceava a pierdut primul amical al verii, sustinut sambata, pe terenul formatiei SC Bacau, cu scorul de 1-4(1-2). Sucevenii au condus la Bacau prin golul marcat de atacantul Bogdan Rusu, in minutul 10. Gazdele aveau sa revina si sa inscrie de patru ori, prin Grumezescu, Nemteanu, Corban si Ignea.

foto: Desteptarea.ro

Ciutac Iencsi Tudoreanu

“S-a vazut faptul ca bacauanii au deja doua saptamani de cand au inceput antrenamentele. Noi am cazut din punct de vedere fizic, iar in plus am folosit si multi juniori si jucatori veniti in probe. Bine ca aceasta infrangere a venit acum, stim exact unde suntem, sa nu ne facem iluzii ca am devenit peste noapte o mare echipa. Este mult de munca si speram sa aratam cat mai bine la startul sezonului”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Forestei, Andrei Ciutac.

In partida de sambata, “galben-verzii” l-au testat si pe Alin Mutu, un fundas central in varsta de 21 de ani de la Universitatea Cluj.

Alin Mutu

Alin Mutu

Foresta a mizat la Bacau pe urmatorii jucatori: Hintascu, Niga, Velescu, Semeghin, Ferariu, Blan, Paul Mateiciuc, Andrei Mateiciuc, Mihai, Mutu, Alecsandru, Avram, Danila, Stanescu, Sfrijan, Cerlinca, Cainari, Matei, Rusu și Ionut Plamada.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical| SC Bacău – Foresta Suceava: 4-1"

  1. sper sa le acordati mai multa atentie jucatorilor veniti in probe, nu ii lasati sa joace 20 de minute si apoi gata stiti care e valoare lui cum ati facut asta iarna cu jucatorul de culoare care parerea mea era peste multi din lot atunci

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*