Amical | Rarău Câmpulung – Foresta Suceava: 0-7

Foresta si-a intrerupt sambata cantonamentul de iarna pentru a sustine un meci amical in compania celor de la ASA Rarau Campulung Moldovenesc. Trupa antrenata de Petre Grigoras s-a impus in fata divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Cainari (4), Ungurianu, Diallo si Martin. Cu aceasta ocazie, tehnicianul Forestei a vazut pentru prima oara la joc si cele mai recente trei achizitii ale “galben-verzilor”, este vorba de fundasii Adrian Neacsu (Sportul Snagov) si Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) si de mijlocasul Bogdan Filip (FC Botosani II).

Foresta Suceava (prima repriza): Mociu – Sumanariu, Neacsu, Celeadnic, Druga – Cainari, Rigoni, Filip, Ungurianu, Cerlinca – Marin.  Foresta Suceava (repriza a doua): Carbune – Corduneanu, Mandiuc, Mateciuc, Filip – Stanescu, Cainari, Ungurianu, Diallo, Burghele – Martin.

“Galben-verzii” vor reveni din cantonament la sfarsitul saptamanii viitoare, vineri, de la ora 14.00, avand programat un meci amical cu Bucovina Radauti, pe terenul Liceului cu Program Sportiv.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *