Amical | Rarău Câmpulung – Foresta Suceava: 0-7

Foresta si-a intrerupt sambata cantonamentul de iarna pentru a sustine un meci amical in compania celor de la ASA Rarau Campulung Moldovenesc. Trupa antrenata de Petre Grigoras s-a impus in fata divizionarei a patra, cu scorul de 7-0, prin golurile marcate de Cainari (4), Ungurianu, Diallo si Martin. Cu aceasta ocazie, tehnicianul Forestei a vazut pentru prima oara la joc si cele mai recente trei achizitii ale “galben-verzilor”, este vorba de fundasii Adrian Neacsu (Sportul Snagov) si Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) si de mijlocasul Bogdan Filip (FC Botosani II).

Foresta Suceava (prima repriza): Mociu – Sumanariu, Neacsu, Celeadnic, Druga – Cainari, Rigoni, Filip, Ungurianu, Cerlinca – Marin.  Foresta Suceava (repriza a doua): Carbune – Corduneanu, Mandiuc, Mateciuc, Filip – Stanescu, Cainari, Ungurianu, Diallo, Burghele – Martin.

“Galben-verzii” vor reveni din cantonament la sfarsitul saptamanii viitoare, vineri, de la ora 14.00, avand programat un meci amical cu Bucovina Radauti, pe terenul Liceului cu Program Sportiv.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Rarău Câmpulung – Foresta Suceava: 0-7"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*