Amical puternic pentru suceveni

Rugbyștii suceveni au programat, la sfârșitul acestei săptămâni, cel mai important test al perioadei de pregătire. CSM Bucovina va juca sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul Unirea, în compania prim-divizionarei Politehnica Iași.

După mai multe jocuri de pregătire susținute în compania juniorilor lui Dumitru Livadariu de la LPS Suceava, rugbyștii suceveni își vor testa forțele sâmbătă în fața unei echipe de Super Ligă. Politehnica Iași va veni la Suceava inclusiv cu jucătorii din Tonga, pe care în precedentele amicale nu i-a folosit.

“Ne-au propus cei de la CSM Bucureşti să jucăm cu ei, însă am refuzat. Dacă invitaţia ar fi venit acum o lună probabil am fi acceptat, dar în această perioadă acest amical nu ne-ar fi avantajat”, a declarat în presa ieșeana, antrenorul Politehnicii, George Sava.

În pauza dintre tur și retur, CSM Bucovina și-a completat lotul cu patru juniori de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Este vorba despre Mihai Netbai, Andrei Serdenciuc, Sebastian Mânzâlică și Andrei Custrin.

Formația antrenată de Constantin Vlad va începe returul Diviziei Naţionale pe data de 25 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la RC Bârlad.

Exit mobile version