Amical | LPS Suceava – Șomuz Fălticeni: 3-8

Somuz Falticeni arata o mare pofta de gol in amicale. Echipa antrenata de Geo Stanca si Iulian Daraba si-a trecut in cont a victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus duminica, pe terenul celor de la LPS Suceava, cu scorul de 8-3 (4-0, 1-2, 3-1), la sfarsitul unui meci desfasurat pe parcursul a trei reprize a cate 40 de minute. Gruparea falticeneana a marcat in acest joc prin Damian (3 goluri), Luchin (2 goluri), George Tomescu (2 goluri) si Florin Ailenei.

Somuz a inceput in formula: A. Pascal – Neagoe, Fl. Ailenei, Kuruc, Costiuga – Damian, Mircescu, Mreana, Julei – Tomescu, Luchian. Pe parcursul, Geo Stanca a rulat tot lotul deplasat la Suceava, in care s-au regasit si cativa jucatori veniti in probe de la Scoala Militara de Jandarmi Falticeni.

Gruparea falticeneana se va intoarce pe terenul sintetic de la LPS Suceava sambata viitoare, pentru un joc amical in compania Forestei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Vă rugăm să nominalizați și jucătorii de la Lps .Adversarii nu joaca singuri chiar daca foarte importante sunt echipele de liga 3.Foresta, Bucovina și Șomuzul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *