Amical internațional de juniori pe Areni

Areniul va gazdui miercuri, de la orele 18.00, un interesant meci international de fotbal intre o selectionata under 15 a Romaniei, formata din jucatori proveniti din regiunea de nord-est a tarii, si o echipa similara de juniori a Republicii Moldova. In selectionata Romaniei, condusa de Ionut Ciocu, se vor regasi si patru jucatori suceveni, trei de la ACS Juniorul, este vorba de Sebastian Nechita, un obisnuit al nationalei under 15, portarul Razvan Zofota si atacantul Denis Solovastru, si unul de la LPS Suceava, mijlocasul Filip Rusu.

Cele doua echipe s-au intalnit in urma cu o luna la Chisinau, castig de cauza avand atunci selectionata Romaniei, care s-a impus in fata gazdelor, cu scorul de 2-1, printr-un gol decisiv marcat chiar de suceveanul Sebastian Nechita.

Ne bucura faptul ca reusim sa marcam Anul Centenarului printr-un un meci international intre echipele Romaniei si Republicii Moldova, primul meci international pe care stadionul Areni il gazduieste dupa o pauza de aproape 35 de ani. Sper ca publicul va veni in numar cat mai mare sa se bucure de spectacol, mai ales ca vor fi si patru jucatori suceveni in teren”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

La evenimentul de miercuri si-au anuntat prezenta la Suceava, fostul mare international Gheorghita Geolgau, scouterul Federatiei Române de Fotbal pentru sectorul juvenil, si Adrian Vasâi, selectionerul nationalei under 15.

Meciul de miercuri este organizat de Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal si Consiliul Judetean Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical internațional de juniori pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*