Amical | Foresta – Viitorul Verești: 8-0

Foresta s-a distrat in ultimul amical inainte de startul Ligii a III-a. Trupa preluata de francezul Selim Benachour a surclasat sambata dupa-amiaza, pe stadionul Areni, divizionara a patra AS Viitorul Veresti, cu scorul de 8-0.

Jocul a curs intr-un singur sens inca din primele minute, “galben-verzii” fructificand patru ocazii de gol pana la pauza prin Aioanei, Samba, Lungu si Artenie. In fata unui adversar modest, depasit din punct de vedere tehnic si fizic, Foresta a mai inscris alte patru goluri in repriza secunda prin Grumezescu, Paul Mateciuc si Lungu (doua). Foresta a inceput meciul de sambata in urmatoarea formula de joc: Cotuna – Onofras, Dulap, Samba, Ghimp – Aioanei, Lungu – Artenie, Faiola, A. Mateciuc – Grumezescu. Pe parcurs a fost rulat intreg lotul de jucatori, in ultimul sfert de ora intrand si antrenorul Selim Benachour, care a tinut sa-si coordoneze elevii din teren.

Gruparea de pe Areni a incheiat seria meciurilor amicale cu un bilant de sase victorii si doua infrangeri: 4-1 cu Siretul Dolhasca, 3-0 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 7-2 cu LPS Suceava, 2-1 cu CSM Roman, 3-0 cu Somuz Falticeni, 8-0 cu Viitorul Veresti, respectiv 1-8 cu Aerostar Bacau si 1-3 cu CSM Pascani.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Amical | Foresta – Viitorul Verești: 8-0"

  1. Ce meci ati vazut? Martin nu a marcat? dupa voi nici nu exista fiti fayr play …e sucevean

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*