Amical | Foresta Suceava – Știința Miroslava: 4-2

Foresta arata bine în amicale. Echipa antrenată de Petre Grigoraș a bifat a șasea victorie în opt meciuri disputate de la startul pregătirilor de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava, în fața celor de la Ştiința Miroslava, cu scorul de 4-2.

Jocul a început într-un ritm alert, cu trei goluri marcate în primele 12 minute. Marin a deschis scorul după ce a înțepat o minge din gura porții, Unghianu a egalat pentru ieșeni cu un șut frumos în cros, iar Filip a stabilit scorul pauzei la 2-1, cu capul, cu toată opoziția lui Turiță. Anunțat de bara lui Rigoni, golul trei al “galben-verzilor” a venit la jumătatea reprizei secunde, când nou-intratul Martin a trimis balonul în plasă după o intercepție la marginea careului advers. Oaspeții au redus cu noroc din diferență prin Unghianu, a cărui șut deviat a mușcat din bară înainte de a intra în poartă, scorul final fiind stabilit de acealași Robert Martin, cu o execuție plasată din careu.

Foresta: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Mateciuc, Drugă – Stanescu – Cerlincă, Rigoni, Ungurianu, Filip – Marin. Au mai intrat: Bîlbă – Martin, Burghele, Diallo, Neacșu, Căinari, Corduneanu și Mandiuc.

Până la startul returului, Foresta mai are programate două jocuri de verificare, ambele în deplasare, marți, la Piatra Neamț, și sâmbătă, la Miroslava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – Știința Miroslava: 4-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*