Amical | Foresta Suceava – Știința Miroslava: 3-0

Foresta a incheiat seria meciurilor amicale din aceasta vara cu o victorie, scor 3-0, obtinuta sambata, pe stadion Areni, in fata celor de la Stiinta Miroslava. Cu un prim unsprezece standard, trupa antrenata de Vespazian Colban a deschis scorul inca din minutul 6, cand Marin a pasat in mijlocul careului pentru Auras June, iar internationalul de juniori al “galben-verzilor” a inscris cu un sut plasat. A urmat un festival al ratarilor la ambele porti, care a culiminat in minutul 42, cu o parada a portarului Jan Turita la un penalty executat de Cainari. Cu aproape intreaga echipa schimbata la pauza, Foresta si-a dublat avantajul in minutul 50, cand Dudu Druga a centrat de pe partea stanga, iar Robert Grumezescu (foto) a marcat cu o lovitura puternica de cap. Atacantul gazdelor si-a trecut in cont dubla in minutul 89, stabilind scorul final la 3-0 cu un sut din 16 metri.

Foresta a inceput in urmatoarea formula: Ailenei – Onofras, Ichim, Vitelaru, Druga – Stanescu, June – Cerlinca, Lungu, Cainari – Marin. Dupa pauza au mai intrat: Carbune – Celeadnic, Mateciuc, Androne, Pavel, Grumezescu, Hagiu, Boca, Sumanariu, Nimerenco si Nerghes.

Echipa antrenata de Vespazian Colban va debuta in noul sezon al Ligii a III-a, sambata, pe stadionul Areni, cu un meci in compania galatenilor de la Sporting Liesti.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – Știința Miroslava: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*