Amical | Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni: 6-2

Foresta a obtinut cea mai concludenta victorie de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce a castigat sambata, in fata colegei de serie Somuz Falticeni, cu scorul de 6-2 (2-1), intr-un meci amical disputat pe terenul sintetic din cadrul Liceului cu Program Sportiv. Trupa antrenata de Selim Benachour, Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita s-a impus prin reusitele lui Robert Martin (2), Ionut Artenie (penalty), Cornel Cainari, Madalin Onofras si Alexandru Vremea, ultimele patru goluri fiind marcate in ultima jumatate de ora de joc. De partea cealalta, gruparea falticeneana condusa de Geo Stanca a redus din diferenta prin reusitele semnate de George Neagoe si Eduard Julei.

Foresta: Logofatu – Mocanu, Vitelaru, Celeadnic, Onofras, Bejenar, Artenie, Lungu, Cainari, Boca, Martin. Au mai intrat: Carbune – P. Mateciuc, Ionescu, Robciuc, Vremea, Rigoni, A. Mateiciuc, Pavel si Gulei. Accidentat usor, Robert Grumezescu a fost singurul jucator menajat .

Somuz: C. Pascal – Neagoe, Ailenei, Kuruc, Baltariu, Timis, Podgorodetchi, Julei, Damian, Tomescu, Luchian. Au mai jucat: A. Pascal, Popovici, Mreana, Negura, Murarasu, Cotiuga, Stanca.

In urmatorul amical, penultimul din aceasta iarna, Foresta va infrunta miercuri, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la LPS, juniorii republicani de elita de la Sporting Vaslui. Tot miercuri dupa amiaza, Somuz Falticeni se va deplasa la Badeuti, pentru un ultim test cu Bucovina Radauti.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni: 6-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*