Amical | Foresta Suceava – Dante Botoșani: 6-1

Foresta Suceava si-a trecut in cont a treia victorie consecutiva in meciurile amicale din aceasta iarna, dupa ce s-a impus marti dupa-amiaza, in cantonamentul montan, pe stadionul din Campulung Moldovenesc, in fata campioanei de toamna a Ligii a IV-a din judetul Botosani, CS Dante, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Cainari (2), Martin, Marin, Cerlinca si Stanescu.

Cu aceasta ocazie, antrenorul Petre Grigoras l-a vazut pentru prima oara la joc pe Joao Luiz, un mijlocas portughez in varsta de 34 de ani care a evoluat in trecut pentru formatiie Maritimo Funchal si Beira Mar, din Portugalia, Adanasport, din Turcia, Al Riffa si Al Hala, din Bahrain.

Foresta (prima repriza): Mociu – R. Sumanariu, Neacsu, Celeadnic, Filip – Joao Luiz – Cerlinca, Ungurianu, Cainari, Diallo – Martin. Foresta (repriza secunda): Bilba – Corduneanu, Mateciuc, Mandiuc, Druga – Stanescu – Cerlinca, Cainari, Rigoni, Burghele – Al. Marin.

“Galben-verzi” vor reveni din cantonament la sfarsitul acestei saptamani, vineri, de la ora 14.00, avand programat un amical cu Bucovina Radauti, pe terenul de la Liceul cu Program Sportiv.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *