Amical | Foresta – LPS Suceava (JA): 5-1

Foresta a sustinut luni dupa-amiaza, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv, un meci-scoala in compania “republicanilor” lui Aurel Constantin.

Cu aceasta ocazie, “galben-verzii” au testat patru jucatori noi, este vorba de mijlocasul de banda armean Edgar Movsesyan (18 ani) si de francezii Wilhem Renquin (21 de ani), Seven Cem (19 ani) si Dali-Amar Belkacem (19 ani).

Desfasurat pe parcursul a doua reprize a cate 30 de minute, meciul s-a incheiat cu victoria Forestei, scor 5-1. Movsesyan, cu un hattrick, Coroama, cu o dubla, respectiv Negura si-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Foresta a evoluat in formula: Cojocariu – Pavaluc, Mazareanu, Cem, Renquin – R. Sumanariu, Barbosu, Movsesyan, Belkacem, Rotariu – Coroama.

O parte dintre jucatorii folositi luni s-ar putea regasi in lotul cu care Foresta va aborda urmatoarea etapa de campionat. Sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, echipa suceveana va infrunta pe Metaloglobus.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Amical | Foresta – LPS Suceava (JA): 5-1"

 1. Tot ted,tot ciutac,tot …moldovan.MAI VRETI FOTBAL?

 2. Chiar nu aveti de gand ca sa aduceti un portar la Foresta ? Cu un copil de 15 ani in poarta vreti rezultate ? Un portar si un atacant bun ne trebuie ca aerul la lotul care il avem !

 3. matemathic weasle | 30 august 2017 at 12:37 | Răspunde

  „Movsesyan, cu un hattrick, Coroama, cu o dubla, respectiv Negura si-au trecut numele pe lista marcatorilor”

  si scorul a fost 5-1 ? armeanu’ *3 + Coroama *2 si Negura = 6 hmmm ?!

 4. Pentru matemathic weasle: cand ai sa mai vezi vreodata „respectiv” la o cronica sportiva, sa stii ca e vorba despre un jucator(marcator) al echipei adverse. Matematica ta e buna, ti-a dat rezultatul corect dar in schimb la cronicile sportive inca nu te pricepi.

 5. matemathic weasle | 31 august 2017 at 16:24 | Răspunde

  Corect! Am dormit.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*