FOTO | Foresta – Bucovina Rădăuţi: 3-0

Foresta si-a trecut in cont prima victorie in amicale, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul din cartierul Itcani, cu scorul de 3-0, in fata Bucovinei Radauti.

Cristi Popovici a inceput cu garnitura a doua jocul-test cu liderul Ligii a IV-a, iar primele ocazii la poarta aparata de Puianu au aparut in ultimul sfert de ora al primei reprize, cand Cosmin Buziuc, in doua randuri, si Coroama, au trecut pe langa deschiderea scorului. “Galben-verzii” aveau sa se descatuseze abia dupa pauza. Prefatat de un penalty obtinut si irosit de Semeghin, care nu l-a putut invinge pe nou-intratul Prutean, primul gol a venit in minutul 52, cand Danila a impins in poarta goala o minge centrata din corner tot de Semeghin.

Cristi Popovici a schimbat intreaga echipa dupa minutul 60 si tot o faza fixa avea sa fie la originea golului doi, inscris de Cerlinca (foto), cu capul, dupa o lovitura de colt executata de Cainari. Scorul final, 3-0 in favoarea Forestei, avea sa fie stabilit de Rusu, care a marcat cu un sut plasat de la 20 de metri.

Vezi o galerie FOTO de la acest meci!

Foresta (prima repriza): Niga (Munteanu) – Mihalachioaie, Asanache, Florescu, Semeghin – Buziuc, Aeroaiei (Coroama), Ivan, Strugariu – Danila, Grumezescu. Foresta (dupa minutul 60): Hantascu – D. Balan, Al. Mutu, D. Lung, Druga – Cerlinca,  Vl. Stanescu, Dumitriu, Cainari – Bg. Rusu, Vraciu.

Bucovina: Puianu – Antonesei, Vitu, Alecsandru, Visinar  – I. Mihai, Ignatiuc, Pasaila, Julei – Tironeac, Ionesi. Au intrat: Prutean, Stoian, Tofan si Pasniciuc.

In cel de-al treilea meci de verificare din aceasta iarna, echipa suceveana va juca sambata, cu incepere de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, in compania divizionarei a treia CSM Roman.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *