Amical | Foresta – Bucovina Rădăuţi: 3-0

Foresta a bifat o noua victorie in amicale, a patra de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 3-0, in fata Bucovinei Radauti.

“Galben-verzii” au inceput cu garnitura a doua intalnirea de pe terenul sintetic de la LPS, iar rezervele de pe Areni au fost tinute in sah de liderul Ligii a IV-a vreme de o repriza. Divizionara secunda a gasit drumul spre gol abia dupa pauza, odata cu introducerea echipei de baza, Bogdan Rusu deschizand scorul cu un lob de la zece metri, peste Puianu. Pe fondul caderii fizice a radautenilor, Foresta si-a dublat avantajul prin Danila, care a finalizat o actiune initiata pe partea dreapta. Anuntat de sutul lui Dumitriu, golul de 3-0, cel care a stabilt si scorul final, a venit de la acelasi Bogdan Rusu, care a bifat dubla in ultimul minut de joc, dupa un atac prelungit la poarta radautenilor.

Foresta a inceput partida in urmatoarea formula: Hantascu (’30 Muntean) – Mihalachioaie, Mutu, Florescu, Semeghin – Buziuc, Ivan, Stanescu, Strugariu – Cerlinca, Coroama. In ultima jumatate de ora, in tricoul “galben-verzilor” au evoluat: Niga – Balan, Asanache, Lung, Druga – Cerlinca, Dumitriu, Danila, Cainari – Rusu, Vraciu. Bucovina Radauti a inceput in formula: Prutean – Visinar, Alecsandru, Vitu, Antonesei – Stoian, Bandi, Pasaila, E. Julei – Tofan, Ionesi. Au mai intrat: Puianu, Ihnatiuc, I. Mihai si Pascaniuc.

In ultimul meci amical din aceasta iarna, Foresta va infrunta sambata, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la LPS, divizionara a treia Stiinta Miroslava.

Exit mobile version