Amical | Foresta – Bucovina Rădăuţi: 0-0

Foresta a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul amical disputat marti dupa-amiaza, pe stadionul Areni, in compania divizionarei a treia CSM Bucovina Radauti.  Oaspetii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize in minutul 15, cand Stoian a nimerit bara cu un sut din marginea careului. De partea cealalta, “galben-verzii” au avut mari probleme mai ales pe faza constructie, bifand o singura oportunitate de gol, in debutul reprizei secunde, cand Cerlinca a sutat in radacina barei dupa o actiune personala in banda dreapta. Cu aceasta ocazie, antrenorii Nuno Pedro Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu si Marius Lup i-au vazut pentru prima oara la treaba pe Movsesyan, Belkacem si Renquin, ultimul fiind legitimat zilele trecute.

Foresta a inceput in urmatoarea formula de joc: Began – Secrier, Pappoe, Diallo, Belevschi – Cerlinca, Stanescu, R. Sumanariu, Acolatse – Coroama, Kimbaloula. Pe parcursul meciul au mai intrat: Ursachi  – Duceac, Masella, Movsesyan, Pavaluc, Belkacem, Robert Bosânceanu, Onofras si Renquin.

Bucovina Radauti a inceput in formula: Puianu – Alecsandru, Florescu, Visinar, Antonesei – Macovei, I. Mihai, Jamilu, Ungurianu – Stoian, D. Ciobanu. Au mai evoluat: Vitu, Timis, Balan, Racocea, Tironeac si Iordan.

Aflata pe ultimul loc in clasament, cu un singur punct in primele sapte etape, Foresta va primi sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita celor de la CS Mioveni. De partea cealalta, Bucovina Radauti va evolua sambata seara, de la ora 19.00, in deplasare, contra fostei campioane nationale Otelul Galati.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Sa dea D-zeu sa batem Mioveniul.Avem nevoie ca de aer de puncte.Sper ca baietii sa se autodepaseasca si sa obtinem victoria.Hai FORESTA!!!..Hai Suceava!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *