Amical | FC Pojorâta – Foresta Suceava: 3-5

Foresta a castigat si cel de-al doilea amical sustinut in cantonamentul montan, dupa ce s-a impus marti, in fata divizionarei a patra FC Pojorata, cu un spectaculos 5-3. Condusa in debutul meciului de golul lui Vicliuc, trupa antrenata Vespazian Colban a intors scorul prin Alexandru Marin, care a inscris in doua randuri cu capul. Pauza a regasit insa cele doua formatii la egalitate, gazdele punctand pentru 2-2 prin Craciunescu. Celelalte patru goluri au venit in repriza secunda, Gavrilei, respectiv Cainari, cu o dubla, si Cerlinca, cu un penalty transformat, stabilind scorul final la 3-5.

Foresta a inceput in formula: Ailenei – Druga, Ichim, Mateciuc, Cerlinca – Stanescu – Pavel, Boca, Hagiu – Grumezescu, Marin. Pe parcurs au mai intrat: Carbune – Lungu, Rigoni si Cainari.

Acesta a fost al patrulea amical disputat de Foresta de la startul pregatirilor de vara, dupa infrangerea cu Aerostar Bacau (scor 0-1), si victoriile cu FC Botosani II (4-1 si 3-1). Vineri, inainte de revenirea din stagiul montan de la Pojorata, “galben-verzii” se vor reintalni cu Aerostar.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | FC Pojorâta – Foresta Suceava: 3-5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*