Amical | FC Botoșani II – Șomuz Fălticeni: 1-3

Somuz Falticeni a inceput seria amicalelor din aceasta iarna cu o victorie. Trupa antrenata de Geo Stanca si Iulian Daraba s-a impus duminica, in fata colegei de serie FC Botosani II, cu scorul de 3-1, intr-un meci disputat pe terenul sintetic al complexului “Nehoi Constantinescu” din Roman.

Echipa falticeneana a condus la pauza cu scorul de 2-1, gratie unei duble a golgheterului sezonului de toamna al Ligii a IV-a, George Tomescu, transferat recent de la Stejarul Cajvana. Somuz si-a dublat avantajul in repriza secunda, prin Vadim Podgorodetchi, care a stabilit si scorul final la 3-1.

Somuz Falticeni (prima repriza): C. Pascal – Neagoe, Sandru, Kuruc, Baltariu, Damian, Timis, Ed. Julei, Mircescu, G. Tomescu, Luchian. Somuz (repriza a doua): A. Pascal – Costiuga, Fl. Ailenei, Murarasu, Negura, Nechitoaia, Mreana, Podgorodetchi, Severin, Timis II, Chelarescu.

Geo Stanca a rulat  22 de jucatori. “Pentru primul meci de pregatire, sunt multumit de prestatia baietilor. Chiar daca nu am fost interesati in mod deosebit de rezultat, ne bucuram ca am castigat. E un plus pentru moralul jucatorilor. A fost un meci echilibrat in care concentrarea jucatorilor nostri in fata portii a facut diferenta. Mai avem nevoie insa de timp pentru a ne omogeniza”, a declarat antrenorul Somuzului, pentru cronicadefalticeni.ro.

Foto: Cronica de Falticeni

In cel de-al doilea amical al iernii, Somuz Falticeni va intalni Foresta, duminica, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *