Amical | FC Botoșani II – Șomuz Fălticeni: 1-3

Somuz Falticeni a inceput seria amicalelor din aceasta iarna cu o victorie. Trupa antrenata de Geo Stanca si Iulian Daraba s-a impus duminica, in fata colegei de serie FC Botosani II, cu scorul de 3-1, intr-un meci disputat pe terenul sintetic al complexului “Nehoi Constantinescu” din Roman.

Echipa falticeneana a condus la pauza cu scorul de 2-1, gratie unei duble a golgheterului sezonului de toamna al Ligii a IV-a, George Tomescu, transferat recent de la Stejarul Cajvana. Somuz si-a dublat avantajul in repriza secunda, prin Vadim Podgorodetchi, care a stabilit si scorul final la 3-1.

Somuz Falticeni (prima repriza): C. Pascal – Neagoe, Sandru, Kuruc, Baltariu, Damian, Timis, Ed. Julei, Mircescu, G. Tomescu, Luchian. Somuz (repriza a doua): A. Pascal – Costiuga, Fl. Ailenei, Murarasu, Negura, Nechitoaia, Mreana, Podgorodetchi, Severin, Timis II, Chelarescu.

Geo Stanca a rulat  22 de jucatori. “Pentru primul meci de pregatire, sunt multumit de prestatia baietilor. Chiar daca nu am fost interesati in mod deosebit de rezultat, ne bucuram ca am castigat. E un plus pentru moralul jucatorilor. A fost un meci echilibrat in care concentrarea jucatorilor nostri in fata portii a facut diferenta. Mai avem nevoie insa de timp pentru a ne omogeniza”, a declarat antrenorul Somuzului, pentru cronicadefalticeni.ro.

Foto: Cronica de Falticeni

In cel de-al doilea amical al iernii, Somuz Falticeni va intalni Foresta, duminica, pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Exit mobile version