Amical cu Ştiinţa Bacău

Aflaţi în pauză compeţională, handbaliştii suceveni au programat la finalul acestei săptămâni un meci amical în compania Ştiinţei Bacău. Partida va avea loc vineri seara, pe terenul vicecampioanei en-titre.

CSU Suceava va înfrunta o formaţie mai puţin experimentată a Bacăului, în condiţiile în care cei mai importanţi jucători ai Ştiinţei se află la loturile naţionale. De cealaltă parte, din delegaţia pe care Răzvan Bernicu o va deplasa în oraşul lui Bacovia vor absenta Sandu, care acuză o entorsă la gleznă, şi Burlacu, plecat la lotul naţional de tineret.

„Am programat acest meci pentru a reintra în ritmul competiţiei. Vom vorbi cu cei din Bacău pentru a susţine încă un amical la mijlocul săptămânii viitoare, astfel încât să fim într-o formă cât mai bună pentru întâlnirea cu Constanţa, dar mai ales pentru deplasarea la Baia Mare”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Amicalul de vineri, dintre Ştiinţa Bacău şi CSU Suceava, va începe în jurul orei 18:30, după încheierea unui meci de volei programat la ora 17:00.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *