Amical cu Poli Iaşi

Pentru a trece mai uşor peste pauza competiţională, conducerea Universităţii a încercat să programeze în această perioadă două jocuri amicale. Primul dintre ele va avea loc miercuri de la ora 11:00, în deplasare, cu Politehnica Iaşi.

Suspendarea campionatului intern ca urmare a participării Echipei Naţionale la Cupa Panoniei nu a picat foarte bine pentru echipa locală de handbal. Studenţii sunt nevoiţi ca timp de 3 săptămâni să joace doar între ei. Pentru a remedia situaţia, conducerea tehnică a echipei a încercat să perfecteze două meciuri amicale în această perioadă. Primul dintre acestea va avea loc miercuri la Iaşi, în compania divizionarei secunde, Politehnica.

“Ne prinde rau aceasta pauza, mai ales ca eram intr-o forma sportiva buna. Sper ca in meciul de maine cu Politehnica Iasi sa ne mentinem tonusul si sa punem in aplicare ceea ce trebuie sa facem in meciul de la Satu Mare. Imi doresc ca toti baietii sa isi aduca un aport cat mai consistent in acest meci si sa nu trateze jocul cu superficialitate”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Întrucât alt adversar nu au găsit, sucevenii vor încerca să dispute un al doliea amical cu Politehnica Iaşi peste o săptămână, de data aceasta meciul urmând a avea loc la Suceava.

“Ne-am mai fi dorit un meci dar nu am reusit sa gasim nicio echipa. Speram ca la meciul de maine sa ne intelegem cu cei din Iasi sa vina la noi pentru a face un nou joc impreuna. Acesta va avea loc saptamana viitoare, marti sau miercuri”, a anuntat tehnicianul Universitatii.

În momentul de faţa, Politehnica Iaşi ocupă locul 4 în clasamentul Seriei A din eşalonul secund, la 3 puncte în spatele echipei a doua a Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical cu Poli Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*