Amical cu Hănescu, la Suceava

Iubitorii tenisului din Suceava ar putea asista în vară la un meci demonstrativ între Alexandru Marasin şi Victor Hănescu. Iniţiativa îi aparţine sportivului sucevean, care recent a semnat cu clubul Select.

În primele zile din 2012, Alexandru Marasin s-a axat pe pregătirea fizică, antrenându-se sub îndrumarea preparatorului Ion Buzoianu. În continuare jucătorul sucevean se va pregăti la Bucureşti, acolo unde poate să-şi măsoare forţele cu câţiva dintre cei mai valoroşi tenismeni români.

“Sunt bucuros si mandru ca de acum reprezint Suceava si in acte. In ultimele trei saptamani am facut doar pregatire fizica cu domnul Buzoianu, tenis mai deloc. Urmeaza ca astazi sa merg la Bucuresti pentru a relua jocurile”, a spus Alexandru Marasin.

Până să plece la Bucureşti, Alexandru Marasin a disputat câteva partide de tenis cu colegii mai mici de la Clubul Select. În noul an, Alexandru Marasin speră sa fie ajutat financiar pentru a putea participa la cât mai multe turnee. În plus, îşi doreşte să dispute acasă un meci demonstrativ în compania unui nume important din tenisul românesc.

“In 2012 mi-am propus sa obtin sapte puncte ATP la simplu, iar la dublu sa intru intre primii 700 de jucatori ai lumii. In rest, sper sa fiu sanatos si sa n-am parte de accidentari grave. Voi vorbi cu Victor Hanescu sa vina la Suceava ca sa facem un meci demonstrativ, iar daca nu va accepta, voi aduce un alt jucator cunoscut”, a mai spus tenismenul sucevean.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical cu Hănescu, la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*