Amical cu Cetatea Tg. Neamt

In conditiile in care adversara din etapa a 23-a, Prefabricate Modelu s-a retras din campionat, Cetatea va lua pauza la sfarsitul acestei saptamani. Pentru ca jucatorii sa nu isi iasa din ritm, conducerea clubului din Areni a aranjat un meci amical in compania divizionarei a treia, Cetatea Targu Neamt.

Asa cum se preconiza, formatia neamteana va veni la sfarsitul acestei saptamani pe Areni pentru un joc de verificare cu “galben-albastrii”. Desi initial, oficialii suceveni au declarat ca amicalul va avea loc sambata, cele doua formatii se vor intalni vineri de la ora 16:00. Antrenorul Cetatii, Ovidiu Murariu este de parere ca pauza competitionala este binevenita pentru echipa sa.

“Dupa programul de pregatire pe care l-am efectuat, pot spune ca aceasta pauza ne avantajeaza. Putem pregti astfel cat mai bine jocurile ramase pana la finalul campionatului“ a declarat Ovidiu Murariu.

Cetatea Tirgu Neamt se afla in aceeasi situatie ca si trupa lui Ovidiu Murariu. In aceasta etapa, divizionara a treia ar fi trebuit sa joace pe teren propriu cu FC Birlad, echipa care s-a retras insa din campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical cu Cetatea Tg. Neamt"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*