Amical | CSM Focșani – CSU Suceava: 38-37

CSU Suceava a pierdut la aruncarile de departajare, cu scorul general de 37-38, meciul amical disputat sambata, in sala Orizont din Bacau, in fata celor de la CSM Focsani. Disputata intr-o nota de echilibru, cu destule faze purtate in viteza, dar si cu multe ratari si parade ale portarilor, prima repriza s-a incheiat cu un avantaj minim de partea echipei sucevene, scor 14-13. Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei s-a desprins la cinci goluri in partea secunda, dar s-a vazut egalata cu opt secunde inainte de final la scorul de 31-31. Formatia vranceana nu a mai fortat la ultimul atac, preferand sa exerseze aruncarile de la 7 metri, unde echipa lui Sandu Iacob s-a impus la capatul a opt serii de executii, dupa ce Closca a reusit sa pareze aruncarea sarbului Lakovic.

CSU Suceava: Erhan, Duman – Tirzioru (8 goluri), Oncea (6 goluri), Soldanescu (5 goluri), Lakovic (4 goluri), Ionescu (3), Adomnicai (3), Golubovic (3), Ciubotariu (2), Costea (2), Sandu (1) si Lupu.

Petrea, Olariu, Burlacu, Baican si Dragnea au fost menajati in primul amical al anului.

A fost un meci frumos, in care s-a depus mult efort. Jucatorii au alergat mult, ne-a iesit contraatacul si faza a doua si ma bucur ca nu au aparut accidentari. De luni ne intoarcem la pregatiri, urmeaza o noua saptamana grea si sper ca, pana la relurea campionatului, sa ajungem la forma pe care ne-o dorim. Vreau ca in retur sa aratam adevarata fata a echipei noastre ”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Adrian Chirut, pentru siteul handbalmania.ro.

CSM Focsani si CSU Suceava se vor intalni din nou sambata viitoare, tot la Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *