Amical | CSM Focșani – CSU Suceava: 30-28

CSU Suceava a pierdut si cel de-al doilea amical disputat in aceasta iarna in compania celor de la CSM Focsani. Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei a cedat sambata, in fata vrancenilor, cu scorul de 28-30, intr-un meci de pregatire gazduit de sala Orizont din Bacau. Echipa pregatita de Sandu Iacob a dominat prima repriza, focsanenii intrand la pauza cu un avantaj de patru goluri, scor 18-14. Universitarii au revenit pe tabela in partea secunda, au egalat la 23-23, dar vrancenii au fost pe precisi pe final si s-au impus cu scorul de 30-28. Meciul a consemnat si debutul lui Dorin Dragnea in tricoul formatiei sucevene, fostul dinamovist reusind sa marcheze trei goluri.

CSU Suceava a folosit urmatorii jucatori: Erhan (1 gol), Duman, I. Andrei – Tîrzioru (6 goluri), Lupu (5 goluri), Al. Ionescu (3 goluri), Dragnea (3 goluri), Adomnicai (3 goluri), Ciubotariu (2 goluri), Costea (2 goluri), Lakovic, (1), Soldanescu (1), M. Sandu (1), Golubovic si Oancea.

In primul meci, disputat pe 12 ianuarie, CSU Suceava a pierdut in fata celor de la CSM Focsani la aruncarile de departajare, scor final 37-38.

Per total, jocul nostru a fost in regula. Fata de primul amical, s-a vazut o crestere a ritmului de pasare. Ma bucur ca a intrat si Dragnea pret de cateva minute, dar se vede ca nu este inca in ritmul echipei. Si sarbul Golubovic a inteles ce ne-am propus sa jucam si incepe sa se integreze incet-incet in echipa”, a precizat antrenorul sucevean Adi Chirut.

Tirzioru si compania vor sustine un ultim test inainte de reluarea campionatului la mijlocul saptamanii viitoare, in compania echipei a doua. In primul meci oficial din acest an, CSU Suceava va infrunta miercuri, 30 ianuarie, de la ora 18.00, in sala “Dumitru Bernicu”, Potaissa Turda.

Foto: www.handbalmania.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close