Amical | CSM Bucovina – Poli Iaşi: 7-35

CSM Bucovina Suceava fost invinsa de prim-divizionara Politehnica Iasi, cu scorul de 7-35, intr-un meci de pregatire disputat sambata, pe terenul Unirea.

Pe o vreme neprielnica, echipa suceveana a inceput perfect intalnirea. Stefan Stefaroi a patruns spendid prin apararea ieseana, a culcat balonul in terenul de tinta, Sabin Cretu a transformat eseul de pe con, iar trupa lui Constantin Vlad conducea cu scorul de 7-0. Treptat insa, plus de valoare si de pregatire a gruparii iesene si-a spus cuvantul. Pana la finalul partidei, oaspetii au reusit cinci eseuri, toate transformate si s-au impus in fata sucevenilor cu 35-7.

Unul dintre cei mai buni jucatori ai partidei de sambata a fost mijlocasul la deschidere al oaspetilor, nimeni altul decât Daniel Plai, sportiv nascut la Valea Moldovei si crescut la CSS Gura Humorului de antrenorul Florin Nistor. Daniel s-a îmbratisat cu caldura la finalul jocului cu fostii sai colegi humoreni.

CSM Bucovina Suceava va începe returul Diviziei Nationale la rugby pe data de 25 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la RC Bârlad.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *