Amical| Ceahlăul – Rapid: 5-1

Rapid Suceava a inceput cu stangul seria meciurilor de pregatire programate in aceasta iarna. Echipa “ceferista” a pierdut ieri seara, cu scorul de 1-5, in fata prim-divizionarei Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un amical desfasurat pe terenul sintetic al complexului de sub Pietricica. Deficitara la capitolul pregatire fizica, trupa antrenata de Bogdan Tudoreanu a rezistat iuresului gazdelor doar in prima jumatate de ora, Ceahlaul intrand la pauza cu un avantaj de doua goluri. In repriza secunda, formatia nemteana a punctat in alte trei randuri, in timp ce oaspetii au izbutit golul de onoare spre finalul intalnirii, prin Catalin Golofca.

Cu ocazia amicalului de ieri, antrenorul Bogdan Tudoreanu a testat si trei jucatori noi, este vorba portarul Daniel Crihan (Recolta Fantanele), atacantul Ciprian Brighiu si mijlocasul Natanael Paval (Politehnica Iasi), ultimul fiind singurul care are sanse sa fie pastrat in lotul ce va pleca in cantonamentul de la Poiana Negri.

Rapid a inceput amicalul de ieri cu Ceahlaul Piatra Neamt in urmatoarea alcatuire: Prutean – Bosancu, Fl. Plamada, Velescu, Oniu – Paval, Ghiviziu, Stanescu, Semeghin – Negru, Marinkovic. Pe parcursul intalnirii au mai intrat: Crihan, Sava, Hrimiuc, Ailenei, Suleru, I. Plamada, Golofca, Brighiu, Moldovan si Burlacu.

In schimb, “alb-visinii” nu au contat in acest test pe aportul lui Pascal, Ionesi, Sumanariu, Romaniuc si Spatar, toti cinci acuzand probleme medicale. Conducerea clubului a renuntat la doi jucatori din vechea garda: Catalin Doroftei, care va fi imprumutat, si Andrei Duman, care si-a luat deja actele de pe Areni.

In urmatorul meci de pregatire, Rapid Suceava va evolua, vineri, pe terenul celor de la Csm Pascani.

Foto: Gelu Cracana.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical| Ceahlăul – Rapid: 5-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*