VIDEO | Ceahlăul Piatra Neamţ – Rapid Suceava: 3-0

Vezi rezumatul VIDEO al meciului amical dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Rapid Suceava, desfăşurat sâmbată pe terenul sintetic III din Piatra Neamţ şi încheiat cu scorul de 3-0 (0-0)! Golurile gazdelor au fost marcate de Andrei Mateiciuc (2) și Ladji Baradji. Mulţumim pentru imagini şi informaţii domnului Dan Eşanu!

Ceahlăul Piatra Neamţ: Barna – Mitrofan, Călin, C.Ortega, Margină – Drăghiceanu – Antim, Bamba, Pintilie – Lupei, Baradji; Au mai intrat: Cimpianu, Amariei, Mateiciuc, Barb.

Rapid Suceava: Hînţăscu – Bălan, D.Ciobanu, Velescu, Semeghin- Sandu, Sfrijan, Danilă, Jitariuc – Apostol, Tudorache; Au mai intrat: Turiţă, P. Mateiciuc, I. Plamadă, Pavaluc, Ihnatiuc, Bâgu, Galan.

Iată ce au declarat cei doi antrenori la finalul partidei:

Costel Ilie (Rapid Suceava): „Vina îmi aparține mie în totalitate, pentru că nu am reușit să-i capacitez sau să-i fac să înțeleagă că orice joc de verificare este important pentru că sudăm niște relații de joc, suntem în căutări ale primului 11, este un duș din care sperăm să ne trezim și să învățăm din greșelile făcute. Primele 60-65 de minute întradevăr, ne-am creat câteva oportunități de a marca, din păcate, nu am reușit să le fructificăm, după ce am făcut schimbările din partea a 2-a, a celei de-a 2-a reprize, au apărut unele probleme. Cu toate că nu avem nicio scuză, pentru că și cei care intră, trebuie să suplinească prezența titularilor. Sincer, cred că după meciul de la Pojorâta, mă voi edifica asupra lor. Deocamdată, le mai acordăm o șansă jucătorilor veniți în această iarnă. Rezultatele din amicale contează pentru moralul jucătorilor, pentru aș-i crea o mentalitate de învingători. Sperăm să fie ultimul rezultat negativ. Mai avem de lucrat și în plan fizic și în plan mental și de organizare a jocurilor, mai avem de lucrat. Am discutat, nu ascund, cu cei din conducerea noastră cu George, cu Cârjan, el are o ofertă mult mai bună din punct de vedere și financiar din liga a 2-a, din seria cealaltă.”

Stefano Maccoppi (Ceahlaul Piatra Neamt): „A fost o partidă amicală, să nu ne exaltăm. Oaspeţii au făcut o primă repriză bună, dar în repriza a 2-a am stat mai bine decât ei din punct de vedere fizic și am câștigat meritat această partidă. Face mereu bine să câștigi. Sunt mulțumit de rezultat și de tinerii pe care i-am folosit. Sunt toți tineri, cei pe care îi avem aici sunt de calitate, asta și datorită muncii depuse de profesorul Lidi Chertic. Oricum, echipa este în proces de formare, iar dacă vin alți jucători, trebuie să vină cât mai repede posibil, pentru a-i integra. Mai sunt 3 săptămâni de muncă, nu știu cum s-a pregătit Suceava, noi suntem cam la 50% din punct de vedere fizic și trebuie să lucrăm, să ameliorăm acest lucru.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

7 Comentarii

  1. Costel Ilie vrea rezultate cu trompete de jucatori care i-au adus in iarna asta ? Parca vad ca din etapa 5 strigam DEMISIA !! Cum sa ai rezultate cu jucatori gen i. Plamada care a mai jucat la rapid si stim ce poate -TROMPETA !! Speram ca si costel ilie sa nu fie Trompeta ca antrenor !

  2. pai cum frate sa ai pretentii sa vina jucatori la Suceava sau sa acuzi antrenorul ca a adus trompete , daca ar fi toate dupa el cu siguranta ar fi aduc jucatori buni! Dar intrebarea e cine vine la Suceava , ca au fost refuzati si de jucatori care nu aveau echipe si nici nu au , si mai mult am discutat si cu jucatori care au plecat si e haos total chiar daca pare ca nu e!

  3. Faceti un trial cu cei mai buni jucatori din liga 4 si liga 5 suceava si poate mai gasiti un 1 sau 2 jucatori mai buni ! Oare chiar sa nu fie nici un jucator bun sau nu are cine ca sa -i descopere ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *