Amical | Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta: 2-1

Foresta a suferit a doua infrangere in amicale, dupa ce a cedat miercuri, pe terenul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, cu scorul de 1-2, intr-un meci disputat pe terenul sintetic de sub Pietricica.

Aflati la primul test de la intoarcerea antrenorului Selim Benachour din Franta, “galben-verzii” au deschis scorul prin Andrei Pavel, care a inscris cu un sut pe jos dupa o pasa de pe partea stanga. Nemtenii au egalat pana la pauza, prin Pintea, dupa o greseala in defensiva oaspetilor si si-au asigurat victoria in partea a doua, cand Otelita a finalizat cu capul o centrare venita din corner.

Foresta: Carbune – Mocanu, Celeadnic, Mateciuc, Ionescu – Robciuc, Vremea, Rigoni, Boca, Mateiciuc – Pavel. In minutul 70 au mai intrat: Logofatu, Onofras, Vitelaru, Artenie, Ghimp, Bejenar, Gulei si Martin. Lungu si Grumezescu nu au evoluat din cauza unor mici accidentari.

In urmatorul meci de verificare, Foresta va intalni sambata, de la ora 13.00, pe terenul sintetic de la LPS Suceava, formatia Somuz Falticeni.

Foto: Dan Esanu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Ceahlăul Piatra Neamț – Foresta: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*