Amical | Ceahlăul – Bucovina Rădăuți: 2-1

CSM Bucovina Radauti a pierdut duminica, pe terenul divizionarei a patra Ceahlaul Piatra Neamt, cu scorul de 1-2, in primul meci amical pe care formatia lui Daniel Balan l-a avut programat de la startul pregatirilor de iarna.

Formatia radauteana a inceput perfect meciul de sub Pietricica, reusind sa deschida scorul inca din minutul 6, cand Robert Ciobanu a recuperat o minge si l-a invins pe portarul gazdelor cu un sut plasat din interiorul careului. Pe fondul unui joc alert, gruparea nemteana a reusit sa restabileasca egalitatea in minutul 15, cand Apostol a luat o actiune pe cont propriu si l-a invins pe Prutean dupa o cursa de aproape 30 de metri. Ceahlaul a preluat conducerea la noua minute de la startul reprizei secunde, cand Copot-Barb l-a invins pe nou-intratul Puianu cu un sut imparabil din afara careului. Echipa radauteana putea egala cu cinci minute inainte de final, dar portarul Florea a ghicit coltul si a respins mingea in lateral la o lovitura de la 11 metri executata de Stoian.

Bucovina a inceput in formula: Prutean – Alecsandru, Botezat, Florescu, Antonesei – Vitu, I. Mihai, Ungurianu, Timis – Vanea, R. Ciobanu. Antrenor: Daniel Balan. Dupa pauza au mai intrat: Puianu, Visinar, Stoian si Tironeac.

Foto: Dan Esanu

In urmatorul meci de pregatire, trupa antrenata de Daniel Balan va primi miercuri vizita celor de la CSM Pascani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Ceahlăul – Bucovina Rădăuți: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*