Amical caritabil la Rădăuţi

Amical de zile mari la Radauti, acolo unde, miercuri, de la orele 18.00, gazdele de la Bucovina primesc vizita prim-divizionarei FC Botosani. Partida este una cu scopuri caritabile, fondurile stanse cu ocazia acestei intalniri urmand sa fie donate pentru ajutorarea lui Yannis Puscasu, un copil din Radauti care sufera de autism infantil.

Nu se vor vinde bilete de intrare la meci, intrarea va fi libera. Vor exista insa mai multi voluntari de la o fundatie umanitara, care, pe tot parcursul jocului de miercuri vor strange bani de la spectatori pentru ajutoarea acestui copil. Este o premiera faptul ca organizam un meci umanitar la Radauti si sper sa fie multi spectatori in tribune. Cred ca au trecut mai bine de 20 de ani de cand nu a mai venit o echipa de nivelul Ligii I la Radauti, iar acest lucru ar trebui sa atraga lumea la stadion”, a declarat managerul Bucovinei, Manuel Costache.

Cu ocazia meciului amical de miercuri cu FC Botosani, spectatorii radautenii vor putea vedea si ultima achizitie a Bucovinei, este vorba de Alex Filip, un mijlocas central in varsta de 24 de ani care a jucat in trecut si pentru Sporting Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Numa in ultimi 20 de ani na venit o echipa din prima divizie??????? Jajajjajaja ieu am 27 de ani si nam vaz in viata mea echipa din prima divizie!
    Echipa de liga a treia nu am vazut la radauti de cind sunt!!! Poate inainte de a ma naste ieu poate a fost ceva echipa da mai mult decit acuma nu cred!!!

    1. bine mai era daca te abtineai de la a comenta… cand, cu parere de rau… inca nu sti ca se scrie „eu” nu „ieu” 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *