Amical | Bucovina Rădăuți – Zimbru Siret: 4-1

Bucovina Rădăuți a început cu o victorie seria amicalelor din această iarnă, formația antrenată de Daniel Bălan și Marius Lup câștigând cu 4-1, meciul disputat sâmbătă, la Bădeuți, în compania Zimbrului Siret.

Gruparea rădăuțeană a găsit drumul spre gol abia în repriza secundă, când a punctat de patru ori prin Plămadă (2), Ciobanu și Săhlean, golul de onoare al Zimbrului, cel de 1-1, fiind semnat de Vatamaniuc.

Bucovina Rădăuți (prima repriză): Zvoronciuc – Alecsandru, Vitu, Florescu, Coajă, Busuioc, Bejenar, Ungurianu, Săhlean, Coroamă, Tapu. Bucovina (repriza secundă): Butnariu – Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Ciobanu, Dănilă, Paraschiv, Săhlean, Plămadă, Netbai, Vali. Puianu și Ionesi n-au jucat din cauza accidentărilor, Stoian a fost învoit, în vreme ce Păiuș și-a reziliat contractul cu echipa rădăuțeană.

Trupa lui Daniel Bălan va juca vineri pe terenul celor de la LPS Suceava, iar joi, pe 5 februarie, va pleca în cantonament la Sucevița.

La revenirea din stagiul montan, Vitu și compania cu programate alte patru ­a­­micale cu Foresta (14 februarie), Ceahlăul Piatra Neamț (18 februarie), Aerostar (25 februarie) și FC Botoșani II (28 februarie).

Clasată la finalul turului pe locul 4 în Seria I a Ligii a III-a, Bucovina Rădăuți va debuta în sezonul de primăvară pe 7 martie, cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Hușana Huși. 

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Bucovina Rădăuți – Zimbru Siret: 4-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*