Amical | Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni: 2-2

Bucovina Radauti - Somuz Falticeni

Bucovina Radauti si Somuz Falticeni au incheiat la egalitate, scor 2-2, intr-un meci amical disputat, sambata, la Siret. Pe o ploaie mocaneasca, formatia falticeneana a deschis scorul inca din minutul 12, prin camerunezul Alfana, care a finalizat cu un voleu la coltul lung o centrare venita de la Zama. Trupalui Dorin Goian si Daniel Balan a cautat egalarea pret de jumatate de ora, iar ce nu au reusit Tapu si Netbai, a “reusit” Ionescu, care a deviat mingea in proprie poarta in minutul 65. Pe fondul unui joc indarjit, cu multe intrari peste limita regulamentului, Somuz a revenit in avantaj peste cinci minute, prin golul unui alt camerunez, Tcassem, care l-a invins pe Zvoronciuc cu un sut in cros de la marginea careului. Gruparea radauteana a scapat insa neinvinsa si din cel de-al saselea amical al verii, Mihaes egaland la 2-2 cu o executie magistrata din lovitura libera.

Bucovina: Zvoronciuc – Coaja, Vitu, Mihaes, Antonesei, Danila, Sahlean, Paius, Coroama, Tapu, Netbai. Au mai intrat: Alecsandru, Ungurianu, Ciobanu, Ionesi, Busuioc, Bejenar, Plamada si Stoian.

Somuz: C. Pascal – Chisalita, Marinescu, Toukam, P. Ionescu – Baciu, Zama, Alfana, Priboi – Mateiciuc, Achille. Au mai intrat: A. Pascal – Murarasu, Placinta, Song, Tcassem si Cucuruzac.

Somuz si Bucovina se vor reintalni sambata viitoare, intr-un meci amical programat de aceasta data la Falticeni. Pana atunci, miercuri, falticenenii vor primi vizita celor de la LPS Suceava, in vreme ce radautenii se vor deplasa sub Pietricica, pentru un joc-test cu Ceahlaul Piatra Neamt. 

Foto: Cristian Plosceasc

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Bucovina Rădăuți – Șomuz Fălticeni: 2-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*