Amical | Bucovina Rădăuţi – Omnia: 8-0

CSM Bucovina Radauti a sustinut la sfarsitul saptamanii trecute primul meci-test de la startul pregatirilor de vara. Formatia antrenata de Daniel Balan s-a impus, pe stadionul Municipal, in fata celor de la Omnia, cu scorul de 8-0, prin golurile lui Cerlinca (3), Vl. Stanescu (2), Stoian, Dumitru si Tofan.

Bucovina a inceput in urmatoarea formula: Puianu – Alecsandru, Visinar, Florescu, Ihnatiuc – Danila, Zaremba, Dumitru, Stoian – Ionesi, R. Ciobanu. Pe parcursul meciului a fost rulat intreg lotul de jucatori, printre care si cativa juniori veniti in probe, care n-au reusit sa-l convinga insa pe Daniel Balan.

“Alb-albastrii” intentioneaza sa mai dispute un joc de verificare la mijlocul acestei saptamani, dupa care, incepand de duminica, 30 iulie, vor intra intr-un stagiu centralizat de pregatire de sapte zile, pe plan local, la Radauti.

Miercuri, 2 august, gruparea radauteana are programat un meci amical in compania divizionarei a treia CSM Pascani, debutul oficial in noul sezon urmand sa aiba loc o saptamana mai tarziu, in primul tur al Cupei Romaniei. Pe 13 august, pe stadionul din Dolhasca, “alb-albastrii” vor disputa Supercupa Judeteana in compania celor de la Viitorul Liteni, dupa care se vor deplasa in Republica Moldova pentru returul dublei amicale cu gruparea FCM Ungheni.

CSM Bucovina va lua startul in noul sezon al Ligii a III-a pe data de 26 august.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Bucovina Rădăuţi – Omnia: 8-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*