Amical anulat!

Dacă la capitolul rezistenţă fizică jucătorii Cetăţii se prezintă bine în cantonamentul de la Poiana Negri, antrenorii grupării sucevene întampina unele probleme în ceea ce priveşte găsirea unor adversari pentru meciurile amicale. Astfel, după ce au ratat o partidă de verificare cu Universitatea Cluj, “galben-albaştrii nu vor mai juca nici cu Dorna Vatra Dornei.

Cetatea urma să întâlnească miercuri la Vatra Dornei, echipa locală pregătită de fostul jucător al Forestei, Mihăiţă Szekely. Dornenii au anunţat, însă, în ultimul moment, că nu vor mai disputa jocul din cauza problemelor de efectiv cu care se confruntă. În aceste condiţii, conducătorii Cetătii au apelat la divizionara a treia, Rapid CFR, pentru perfectarea unui nou amical care ar urma sa aiba loc joi, la Vatra Dornei.

Cetatea a mai întâlnit Rapid CFR pe 22 ianuarie, atunci meciul încheindu-se nedecis, scor 0-0. În afară de partida cu ceferiştii, elevii lui Ovidiu Murariu au mai disputat patru meciuri de verificare, în care au bifat două înfrângeri şi două victorii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *