Amical | Aerostar – Bucovina Rădăuți: 5-1

Bucovina Radauti a pierdut si cel de-al doilea meci amical disputat in compania divizionarei secunde Aerostar. Formatia antrenata de Dorin Goian si Daniel Balan a cedat sambata, in fieful gruparii bacauane, cu 1-5. Trupa condusa de Cristi Popovici a punctat prin Vraciu, Hurdubei, Pavel, Ichim si Buhacianu, golul de onoare al radautenilor fiind marcat de Ionel Stoian.

Bucovina Radauti a inceput in urmatoarea formula: Puianu – D. Balan, Vitu, Visinar, Antonesei – Buziuc, Cerlinca, Ungurianu, Stoian – Ionesi, Ciobanu.

Sigur ca rezultatul nu este deloc confortabil, dar eu sunt multumit de cum a aratat echipa in primele 60 de minute de joc, cand ne-am creat si noi cateva ocazii bune de gol. In ultima jumatate de ora am cazut fizic si am luat trei goluri pe fondul unor greseli personale, greseli pe care sunt convins ca le vor elimina in urmatoarele cinci saptamani ramase pana la startul campionatului”, a precizat antrenorul Bucovinei, Daniel Balan.

In urmatorul meci de verificare, Bucovina Radauti va evolua miercuri, de la ora 17.00, pe terenul nou-promovatei Ceahlaul Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amical | Aerostar – Bucovina Rădăuți: 5-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*