Amical | Aerostar Bacău – Foresta Suceava: 4-2

Foresta a suferit prima infrangere de la startul pregatirilor de iarna, dupa ce a pierdut in fata divizionarei secunde Aerostar Bacau, cu scorul de 2-4, intr-un meci amical disputat sambata, la Piatra Neamt. Fara antrenorul principal Selim Benachour, care este asteptat sa se intoarca din Franta abia luni, “galben-verzii” s-au vazut condusi la jumatatea primei reprize cu scorul de 0-2, printr-o dubla semnata de Pop. Formatia suceveana a redus din diferenta pana la pauza dintr-o lovitura de pedeapsa transformata de Artenie, si chiar a reusit sa egaleze in debutul reprizei secunde prin Martin, care a finalizat o centrare trimisa de Gulei. Ghimp si portarul Logofatu au comis insa apoi doua penalty-uri intr-un interval de doua minute, iar ex-forestierul Vraciu le-a fructificat in gol pe amandoua, stabilind scorul final la 4-2. Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita au testat doi fotbalisti noi cu ocazia acestui meci: Mocanu (CSM Roman) si Robciuc (LPS Suceava).

Foresta Suceava: Carbune – Onofras, Mateciuc, Vitelaru, Mocanu – Celeadnic – Robciuc, Vreme, Rigoni, Artenie – Pavel. In repriza a doua au mai intrat: Logofatu – Ionescu, Ghimp, Bejenar, Mateiciuc, Gulei si Martin. Grumezescu sI Lungu au fost menajati la meciul cu Aerostar Bacau.

“Galben-verzii” se vor intoarce la Piatra Neamt pentru un meci amical cu gazdele de la CSM Ceahlaul, programat miercuri, de la ora 12.00.

Foto: Costi Solovastru

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *