Amical | Aerostar Bacău – Foresta: 8-1

Foresta si-a luat cu terenul in cap la Bacau. Formatia suceveana a fost surclasata, scor 1-8 (1-4), in amicalul disputat joi pe terenul viitoarei divizionare secunde Aerostar. Claudiu Scanteie a marcat golul de onoare al “galben-verzilor”,  in prima repriza, dintr-o centrare venita de la Onofras.

Antrenorii Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita au avut doar 14 jucatori la dispozitie, incepand meciul in urmatoarea formula: G. Niga – Onofras, Mateciuc, Ciutac, Martin – Capatana, Aioanei, Scantei, Gulei – Artenie, Grumezescu. Au mai intrat: Ursachi, Negura, plus un junior din Botosani.

Multi vor spune ca a fost un amical prea tare pentru noi, tinand cont ca Aerostar incepe peste cateva zile campionatul, iar noi abia ne-am adunat de o saptamana. Am vrut insa sa ne dam seama la ce nivel ne aflam cu actualul lot. Am rezistat pana spre finalul primei reprize, cand am luat doua goluri, apoi… E clar ca mai avem nevoie de cinci-sase jucatori titulari”, a precizat antrenorul principal al Forestei, Bogdan Tudoreanu.

Incepand de vineri, timp de opt zile, “galben-verzii” se vor pregati in regim de semicantonament pe Areni, perioada in care au programate cate doua antrenamente pe zi. Foresta va disputa urmatorul meci amical abia in data de 4 august, in compania viitoarei colege de serie, CSM Ceahlaul Piatra Neamt.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Amical | Aerostar Bacău – Foresta: 8-1"

  1. A „măturat” pe jos Aerostar Bacău cu echipele sucevene, în partidele amicale. Au echipa asa de bună cei de la Aerostar, sau Bucovina Rădăuți și în special Foresta sunt echipe foarte slabe? O sa aflam acest lucru după ce începe campionatul.

  2. Am spus de o mie de ori! Faceți transferul semnatil și apoi anunțați.Ce ați păți cu fundașul de la Miroslava și atacantul de la Timișoara?Cum anunțați că vin luni când ei sâmbătă au jucat împreună la Miroslava! Dar nu sunteți informați! Angajați pe cineva să vă anunțe ori ce mișcă și se referă la Foresta!

  3. AR TREBUI ADUS MACAR U SEMIANTRENOR IN LOCUL LUI TUDOREANU , NISTE SEMIFOTBALISTI , UN SEMIPREPARATOR FIZIC SI UN SEMIPRESEDINTE DE CLUB SI VOM REUSI NISTE SEMIPERFORMANTE CARE ORICUM VOR FI MULT MAI BUNE DECIT CE AM REUSIT SAU VOM REUSI IN STILUL ASTA !!!

  4. Umilitor. Perspective zero. Nu ne mai faceti de rusine. Mai bine o luam din liga 4. Aducem jucatiri expirati de la Bacau, Lipova, Timisoara si ai nostri joaca pentru Radauti. Chiar nu se poate face o echipa buna din judet?

  5. Asta va este soarta,poate il invata cineva pe asa zisul ziarist local Narcis Sireteanu sa isi vada de propria ograda fara a privi peste gard la altii.Pana atunci meritati sa jucati cu Veresti,Dolhasca si alte catune

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*