Amical | Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți: 1-0

Bucovina Radauti a fost invinsa la limita, scor 0-1, in meciul amical sustinut ieri, pe terenul sintetic de la Piatra Neamt, in compania divizionarei secunde Aerostar Bacau. Echipa pregatita de Florin Bratu a marcat unicul gol al intalnirii in minutul 82, prin Alexandru Ciocalteu.  Trupa condusa de Dorin Goian si Daniel Balan a ratat trei-patru ocazii bune de a deschide scorul intr-o prima repriza in care portarul Daniel Zvoronciuc a parat un penalty acordat pentru bacauani.

Formatia radauteana a inceput in urmatoarea formula: Zvoronciuc – Alecsandru, Chirilescu, Vitu, Antonesei – Danila, Ungurianu, Stanescu – Cerlinca, Ionesi, Paius. Pe parcursul jocului au mai intrat: Marcu, Puianu – Ciobanu, Bosinceanu, Busuioc, Buziuc, Stoian, Coaja, Coroama si Balan.

Vitu si compania se vor intoarce sub Pietricica, sambata, pentru un meci test cu gazdele de la Ceahlaul Piatra Neamt. Pana la reluarea campionatului, radautenii mai au amicale cu Somuz Falticeni (20 februarie), FC Botosani II (23 februarie) și Unirea Curtesti (Botosani – 2 martie).

Foto: Cristian Plosceac

Exit mobile version