Amenda inedită

Şi-a scos colegii la o masă în oraş. Aşa s-a revanşat Dorin Semeghin faţă de echipă pentru eliminarea din finalul meciului cu Dunărea Galaţi.

Fostul jucător al lui Dinamo este primul component al Cetăţii sanctionat de club în acest campionat. Seme a scăpat uşor însă, având de achitat doar nota de plată la un restaurant unde a ieşit cu colegii săi.

“A fost o amenda mai frumoasa daca putem sa ii spunem asa. In urma cartonasului rosu incasat la Galati, Dorin a invitat toata echipa in oras, la un restaurant. Asa a platit acel cartonas”, a precizat Ciprian Anton.

Preşedintele Ciprian Anton a mărturisit că măsuri prea drastice nu poate lua faţă de jucători: “Noi stam pe bani putini, iar daca ii mai si certam, chiar nu mai era niciun rezultat. Ei nu au venit sa isi spuna doleantele separate. Au transmis aceste lucruri prin Homneac sau Bernard. Daca eram dur nu cred ca rezolvam ceva. Pana la urma si eu sunt angajat ca si ei. Nu este echipa mea si nu sunt patronul ca sa le cer imposibilul”.

Deşi modul în care a primit cartonaşele galbene în ultimul meci ar fi dat de inţeles că Semeghin îşi ia rămas bun de la Cetatea mai repede, deocamdată această variantă a căzut. Jucătorul a fost prezent la antrenamentele din această săptămână şi potrivit lui Ciprian Anton, Seme şi-a exprimat dorinţa de a juca şi în ultimele două etape pentru Cetatea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Amenda inedită"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*