Ambulanţa loveşte din nou

Ambulantele au ajuns sa fie niste vehicole de colectie in judetul Suceava. Sunt greu de gasit mai ales cand vine vorba de un eveniment sportiv. Dupa ce nu mai departe de miercurea trecuta, echipa CSU Suceava a pierdut la “masa verde” meciul din Liga Nationala de handbal masculin cu Dinamo din cauza faptului ca la ora jocului, la sala LPS, nu era prezent un echipaj medical, duminica a venit randul echipei de fotbal feminin Armonia Falticeni sa piarda din acelasi motiv stupid partida pe care o avea programata pe teren propriu, cu incepere de la ora 11.00, cu Viitorul Buzau.

Masina SMURD care trebuie sa asigure asistenta medicala la meciul de duminica de la Falticeni a ajuns la stadionul Tineretului la ora 11:19, adica cu o intarziere de patru minute fata de timpul regulamentar. “Noi avem un protocol cu cei de la SMURD prin care acestia ne trimiteau o masina la meciurile de pe teren propriu. Vineri am primit confirmarea telefonica de la Suceava ca vom avea ambulanta la meci. Nu stiu ce s-a intamplat intre timp. Am inteles ca cei de la punctul SMURD din Falticeni nu au fost instiintati ca trebuie sa asigure asistenta la meciul nostru. Ne desfasuram activitatea de mai bine de un an de zile si nu am patit niciodata asa ceva. De fiecare data, masina de ambulanta a fost prezenta la stadion cel putin un sfert de ora inainte de ora oficiala de incepere a meciului”, a declarat antrenorul echipei Armonia Falticeni, Marcel Irimie.

Tehnicianul sucevean considera ca meciul ar fi putut incepe in jurul orei 11.20 daca exista bunavointa din partea oficialilor echipei din Buzau: “Arbitrii erau pregatiti sa fluiere inceputul jocului in momentul in care masina de ambulanta a intrat pe poarta stadionului. Trebuie spus ca pe foaia de joc aveam trecuti doi medici, prezenti la teren inca de la ora 11.00. Cei de la Buzau nu au vrut sa joace si chiar au pus presiune pe brigada de arbitri sa fluiere finalul meciului”.

Brigada botosaneana de arbitri formata din Bogdan Jijiie, Adrian Noroc si Ionel Tanasa a aplicat pana la urma ad-litteram regulamentul, astfel ca Armonia Falticeni a pierdut meciul cu scorul de 0-3. Clubul Armonia a cheltuit cu organizarea meciul de duminica aproximativ 800 de lei, bani ce avea sa se dovedeasca aruncati de pomana pe transportul brigazii de arbitri, masa si cazarea jucatoarelor la Falticeni.

Jocul de duminica impotriva celor de la Viitorul Buzau era primul joc pe care CS Armonia Falticeni il avea programat in actualul sezon al Ligii I la fotbal feminin.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Ambulanţa loveşte din nou"

  1. jurnalist obiectiv | 23 septembrie 2014 at 6:27 | Răspunde

    „100% este vina clubului”
    ca asa trebuie sa spun eu

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*