Ambâțul de a bate la Suceava

Handbalistii bacauani debordeaza de optimism inaintea derbyului cu Universitatea. Chiar daca Suceava s-a dovedit in ultimii ani un taram interzis pentru Stiinta, intr-un scurt interviu acordat siteului sport.bacau.ro, golgheterul Ligii Nationale, Cristian Ghita, considera ca roata se va intoarce odata cu partida de sambata.

Reporter: Cristi, sparge Stiinta gheata în privinta deplasărilor de la Suceava ?

Cristian Ghită: Asa ar trebui, eu cred că nu va mai fi ca în anii anteriori, va fi un meci mai usor fiindcă ei vor evolua sâmbătă fără câtiva din jucătorii de bază. Noi sperăm să facem un meci bun si va trebui să dăm tot ce putem fiindcă e un meci important.

Reporter: I-ati învins clar în pregătiri, există riscul să-i subestimati ?

Cristian Ghită: Nu, fiindcă niciodată un meci amical nu seamănă cu unul oficial, s-a văzut asta si în meciurile cu Odorheiul. Va trebui ca noi să profităm de înfrângerea celor de la Odorhei la Timisoara, o victorie a noastră ne-ar duce la 3 puncte de ei si am sta mai linistiti.

Reporter: Se poate spune că, din toate meciurile de campionat, cele cu Suceava au încărcătura cea mai mare, dată fiind rivalitatea dintre cele două echipe?

Cristian Ghită: Da, nu degeaba i se spune derby-ul Moldovei si avem o ambiție foarte mare să-i învingem, deoarece ei ne-au înfrânt mereu când aveam mai mare nevoie de puncte, ne-au dat peste nas, cum s-ar spune. Acum, cred că a venit si rândul nostru.

Reporter: Faptul că în ziua meciului va fi aniversarea lui Răducu Tamas va reprezenta o motivatie în plus pentru voi?

Cristian Ghită: Da, eu sper să-i facem lui Răducu un cadou frumos de ziua lui.

Exit mobile version