„Am venit sa fac performanta”

Dan Ilies a semnat contractul cu Universitatea vineri seara, iar astazi a plecat alaturi de noii sai colegi in cantonamentul de la Gura Humorului. Fostul pivot al Stelei si-a facut o prima impresie despre Suceava.

“Sunt de trei zile in Suceava si ma simt foarte bine. Vorbisem si cu cativa colegi pe care ii stiam dinainte si mi-au zis ca este frumos aici. Am ales sa vin la Suceava pentru colectivul de aici si din dorinta de a face performanta. Am avut oferte si de la echipe putin mai slab cotate si m-am gandit ca este mai bine sa aleg o echipa care munceste si are rezultate. Asta m-a facut in primul rand sa aleg Suceava. Stiu ca echipa s-a intarit cu Pancu si cu Ciubotariu si sper ca si eu sa imi aduc o contributie importanta in realizarea unor rezultate mai bune”, a marturisit Dan Ilies.

Pivotul Universitatii spera sa isi revina cat mai repede dupa accidentarea care l-a tinut pe tusa mai bine de jumatate de an: “Cei care m-au consultat mi-au zis ca sunt apt. Oricum, stiu ca baietii au inceput antrenamentele cu doua saptamani inainte si imi va lua ceva timp sa ii ajung din urma. Sper sa imi revin in cel mai scurt timp posibil, dar asta nu inseamna sa ma dau peste cap, pentru ca ar putea aparea alte probleme.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Am venit sa fac performanta”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*