„Am jucat sub nivelul nostru”

La finalul partidei castigate in fata Stelei, antrenorul Leonard Bibirig a admis ca elevii sai nu au evoluat la capacitate maxima. Tehnicianul Universitatii este de parere ca “studentii” si-au tratat cu superficialitate adversarii.

“Am intalnit Steaua, un brand al handbalului romanesc. Din pacate, abia din minutul 50 am intrat in ritmul pe care vroiam sa il impunem in aceasta partida. Lipsa de mobilizare a dus la un scor atat de strans. Ce am jucat astazi, este sub nivelul nostru. Felicit oricum jucatorii pentru victorie, mai ales ca este primul succes in fata Stelei”, a declarat Leonard Bibirig.

La randul sau, antrenorul oaspetilor, Nicolae Munteanu, a spus ca meciul a fost deschis oricarui rezultat, iar diferenta a fost facuta, pe final, de experienta mai mare a sucevenilor.

“Chiar daca Steaua a prezentat la Suceava o echipa diferita valoric si numeric fata de ce obisnuise in sezoanele trecute, meciul a fost agreabil ca spectacol. Steaua nu a murit, dar, la fel ca fiecare om sau grupare, trece printr-un moment mai dificil. Asta nu ne impiedica insa sa nu respectam numele si palmaresul clubului. Meciul a fost castigat in extremis de Universitatea, ceea ce dovedeste ca sucevenii au fost mai abili pe final”, a declarat Nicolae Munteau.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Am jucat sub nivelul nostru”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*