„Am fost exacti pe final”

Extrem de bucuros pentru calificarea Universitatii, ajunsa pentru prima oara in istoria clubului intre careul de asi ai Cupei Romaniei, antrenorul Leonard Bibirig a pus victoria contra Pandurilor pe seama concentrarii de care au dat dovada elevii sai pe finalul jocului.

“A fost un meci foarte greu, intre doua echipe de valori apropiate. Din fericire, noi am fost mai exacti pe finalul jocului si astfel am putut obtine aceasta victorie. Maine ne asteapta insa un adversar mult mai dificil”, a spus Bibirig la finalul jocului.

Tehnicianul “studentilor” a tinut sa remarce si evolutia excelenta a lui Florin Acatrinei care a inscris de 8 ori in poarta Pandurilor si l-a substituit astfel cu brio pe Razvan Gavriloaia, ramas pe banca de rezerve din pricina unei entorse suferite la antrenamentul de marti seara.

“Acatrinei a facut un meci foarte bun, iar aici se vede rodul muncii de la echipa a doua. Chiar daca am fost fortat de imprejurari si am fost nevoit sa-l trimit in teren din primul minut, el s-a achitat perfect de sarcini”, a spus Bibirig, precizand ca prezenta lui Gavriloaia in semifinale ramane deocamdata sub semnul intrebarii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Am fost exacti pe final”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*