Alte două medalii pentru atletul dornean Valentin Ilucă

Atletul dornean Valentin Iluca si-a adaugat zilele trecute in palmares inca doua medalii.

Sportivul pregatit de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei a urcat pe podium la doua competitii, desfasurate în localitatea Rimetea din judetul Alba si in municipiul Timisoara.

Valentin Iluca a participat prima data la proba de cros – categoria sub 30 de ani din cadrul Trascau Trail Run, concurs desfasurat în localitatea Rimetea din judetul Alba. La finalul unei curse de opt kilometri, cu o diferenta de nivel de aproximativ 500 de metri, dorneanul a reusit sa îsi treaca în palmares o noua medalie de aur la aceasta categorie, cu un timp de 48 de minute si 9 secunde.

A fost o cursa rapida si intensa, în care am tras de fiecare metru si la care m-am resimtit putin, având în vedere ca saptamâna trecuta am participat si la Campionatul National de Alergare Montana. Însa munca depusa a dat roade, iar asta s-a vazut în clasament”, a spus sportivul în vârsta de 18 ani.

O zi mai târziu, atletul pregatit de Cristian Prâsneac a luat parte la UVT Liberty Marathon, un eveniment organizat, în municipiul Timisoara, pe un traseu cu o lungime de 7,3 kilometri.

Valentin Iluca a reusit aici o clasare pe locul al treilea în proba de cros – categoria 16-19 ani, cu timpul de 26 de minute si 58 de secunde.

Pentru atletul de la CSM Dorna Vatra Dornei urmeaza un concurs în judetul Covasna la finalul lunii octombrie, dar si o serie de antrenamente pentru Nationalele de Alergare Montana din primavara anului viitor.

Exit mobile version